Verkkokaupan suunnittelu

  ETUSIVU   HINNOITTELU   REFERENSSIT   YHTEYDENOTTO   VERKKOKAUPPA   SUUNNITTELU
  LINKKEJÄ
| hakukoneoptimointi | kotisivut | kotisivujen päivitys | www-suunnittelu
| www-sivut | internet | nettisivut |kotisivujen suunnittelu | verkkokaupan teko
           
   
     
 

Sivuntekoprosessin kulku

Huom! Tällä hetkellä yrityksemme palveluihin kuuluu ainoastaan verkkokauppa -ratkaisujen tekeminen.
Lisätietoa asiasta löytyy osoitteesta verkkokauppa-ratkaisut.fi

Tarvittaessa verkkokauppa -ohjelmistosta voidaan poistaa ostomahdollisuudet jolloin se toimii kotisivujen lisäksi kätevänä tuoteluettelona. Ja toki silloin kaikki sisältö on asiakkaan itsensä päivitettävissä.

Kotisivujen suunnittelu tehdään yleensä seuraavankaltaisen prosessin mukaisesti joka käytännössä on osoittautunut onnistuneeksi ja vaivattomimmaksi myös asiakkaan kannalta katsoen.

1. Kontakti

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme asiakkaan tarpeet, tässä vaiheessa asiakkaan toivomukset pyritään selvittämään mahdollisimman tarkasti. Tärkeitä asioita ovat yrityksen toimialan, ominaispiirteiden ja tyylin selvittäminen.
Nämä asiat voidaan usein selvittää puhelinkeskustelussa tai sähköpostitse. Henkilökohtainen palaveri ei useimmiten olekaan tarpeen sillä kotisivujen suunnittelu tapahtuu jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Kotisivujen suunnittelu prosessissamme asiakkaalla on siis mahdollisuus vaikuttaa sivujen ulkoasuun haluamallaan panoksella alusta loppuun asti. Kotisivut ovat valmiit vasta sitten kun asiakas on niihin tyytyväinen ja ne hyväksynyt.

2. Demosivun teko

Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden selvityksen jälkeen ryhdymme suunnittelemaan demosivua joka mielestämme parhaiten sopisi ko. asiakasyrityksen tyyliin. Mikäli mahdollista jo tässä vaiheessa olisi hyvä jos asiakas toimittaisi etusivulle tulevaa materiaalia jotta asettelu olisi helpompi tehdä. Mahdollisia kuvia voidaan käyttää osana kotisivujen graafista suunnittelua.
Demosivun valmistuttua laitamme sen verkkoon asiakkaan nähtäväksi, jolloin asiakas voi sen joko hyväksyä sellaisenaan, esittää muutosehdotuksia tai mahdollisesti pyytää tekemään jonkin oman ideansa pohjalta uuden demon. Toki on parempi mitä aikaisemmassa vaiheessa nämä omat ideat tuodaan esille mutta ainahan se ei ole mahdollista.

3. Sisältö

Kun hyväksyttävä sivumalli on saatu aikaiseksi asiakas toimittaa sisältösivuille tarvittavan materiaalin(kuvat + tekstit) haluamassaan tahdissa joista sitten sitä mukaan laitamme uusia sivuja näytteille niiden valmistuttua. Tässä vaiheessa asiakkaalla on aina mahdollista pyytää muutoksia asetteluun, käytettäviin tekstityyppeihin yms.
Toivomus on että varsinkin tekstit toimitettaisiin sähköisessä muodossa(levyke, cd-levy tai sähköposti), koska varsinkin suuren tekstimäärän kirjoittaminen on aikaavievää.

4. Julkaisu

Tarvittaessa avustamme asiakasta hankkimaan paikan sivuilleen joltain Internet -palveluntarjoajalta. Palveluntarjoajat hinnoittelevat nykyisin hyvin eri lailla palvelunsa joten sijoittamalla kotisivut sopivasti edulliseen web-hotelliin voidaan saavuttaa melko suuriakin säästöjä.

Julkaisun jälkeen mahdolliset virheet korjataan ja pieniä lisäyksiä/muutoksia voidaan tehdä veloituksetta kohtuullisen ajan kuluessa(1 kuukausi) veloituksetta. Tämän jälkeen asiakkaalla on käytettävissään huippuedullinen päivityspalvelumme.

 

        Sivun alkuun  
   
 

 

Katso myös:

Etusivu

Tietoa hinnoittelusta

Hakukoneoptimointi

Referenssitöitä

Verkkokaupan suunnittelu

Päivitykset

 
           


Haapakuja 3 A 1
01360 Vantaa
puh. (09) 874 3101

webstar@webstar.fi

Y-tunnus 1578754-7


       jäsen v:sta 2000
   
   

- Internet - kotisivujen suunnittelu- verkkokauppa - päivitys -

     
    opt