Edulliset verkkokaupat

  ETUSIVU   HINNOITTELU   REFERENSSIT   YHTEYDENOTTO   VERKKOKAUPPA   SUUNNITTELU
  LINKKEJÄ
| hakukoneoptimointi | kotisivut | kotisivujen päivitys | www-suunnittelu
| www-sivut | internet | nettisivut | kotisivujen suunnittelu | verkkokaupan teko
           
   
       
 

Tärkeintä hyvä hinta / laatusuhde

Huom! Tällä hetkellä yrityksemme palveluihin kuuluu ainoastaan verkkokauppa -ratkaisujen tekeminen.
Lisätietoa asiasta löytyy osoitteesta verkkokauppa-ratkaisut.fi

Tarvittaessa verkkokauppa -ohjelmistosta voidaan poistaa ostomahdollisuudet jolloin se toimii kotisivujen lisäksi kätevänä tuoteluettelona. Ja toki silloin kaikki sisältö on asiakkaan itsensä päivitettävissä.

Kotisivut kuuluvat yhä tärkeämpänä osana yrityksen markkinointiviestintään. Tästä syystä "halpasivujen" hankkiminen ei useinkaan ole yritykselle edullisin vaihtoehto pidemmällä tähtäyksellä.
Tarkemmin hinnoittelustamme

Yli viisivuotisen toimintamme aikana olemme tulleet vakuuttuneiksi siitä että hyvään laatuun panostavat yritykset todennäköisimmin menestyvät. Uskomme että myös yrityksen kotisivujen tulisi heijastaa tätä samaa laatua, jotta sivuista saatava hyöty olisi maksimaalinen.
Toki voimme alhaisen kulurakenteen ansioista tehdä vastaavantasoiset työt selvästi edullisemmin kuin alalla olevat suuremmat yritykset.

Tuntiveloitus työstämme on vain 25 euroa(+ alv) , joka on varmasti pienimpiä tällä alalla. Tähän hinnoitteluun perustuvat sekä kotisivujen teko, kotisivujen päivitys että myös hakukoneoptimointi. (edistynyt hakukoneoptimointi kuuluu sivupaketteihimme aivan halvimpia lukuunottamatta. Tämän edun merkitystä ei voi liikaa korostaa. Lue lisää... )

Teemme sivut huolellisesti, aikaa säästämättä. Asiakas päättää koska sivut ovat sellaiset että niiden voidaan katsoa olevan valmiit. Jokaisen projektin vaatima työmäärä on erilainen ja hinta muodostuu useasta eri tekijästä kuten sivuston laajuus, tarvittavan graafisen suunnittelun taso eli siihen käytettävä aika, erikoistekniikat jne.
Vuosien varrella asiakkaamme ovat sijoittaneet sivujensa tekemiseen viidestäsadasta eurosta ylöspäin em. tekijöistä riippuen.

Täsmällistä hintaa kotisivuille on siis mahdotonta antaa työmäärää tietämättä, joten pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ja kertomaan hieman projektistanne jotta voimme antaa suosituksemme siihen tarvittavasta taloudellisesta panostuksesta ja mahdolliset vaihtoehdot* teknisen toteutuksen suhteen.
Asiakas siis päättää kuinka paljon haluaa sivujen tekoon sijoittaa, me pyrimme antamaan rahalle mahdollisimman paljon vastinetta. Graafinen suunnittelu on aikaaviepää puuhaa joten siinä suhteessa laatu ja hinta kulkevat aina jossain määrin käsi kädessä.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille oikeasti tärkeintä, huolellisesti tehdyistä sivuista on iloa pitkään.
Pientä viilausta voidaan tehdä vielä sivujen valmistumisen jälkeenkin kohtuullisen ajan(pari kuukautta) veloituksetta, jonka jälkeen edullinen ja nopea päivityspalvelumme on käytettävissänne.

Joten projektinne laadusta riippumatta olemme varmoja että voimme tarjota yrityksellenne sopivimman vaihtoehdon oli kysymyksessä sitten www-sivut, verkkokauppa , hakukoneoptimointi , tai muu palvelu.
Pyydä lisätietoja, vastaamme tiedusteluihinne mielellämme.

   

 

 

Koska pieni ero kotisivujen hinnassa useimmiten tekee suuren eron laadussa miksi et samalla vaivalla teettäisi sivuja joista on yrityksellesi todellista hyötyä? Kotisivut tehdään yleensä useiksi vuosiksi jolloin lisäpanostus kunnollisiin sivuihin on käytännössa olematon vuotta kohden.
Voikin todeta että sijoitus koti-sivuihin on yrityksen liike-vaihdosta yleensä marginaalinen, mutta parhaimmillaan sivujen vaikutus liikevaihdon kasvuun voi olla merkittävä.

 

Täsmällistä hintaa kotisivuille on siis mahdotonta antaa työmäärää tietämättä, joten pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ja kertomaan hieman projek-tistanne jotta voimme antaa suosituksemme siihen tarvittavasta taloudellisesta panostuksesta ja mahdolliset vaihtoehdot* teknisen toteutuksen suhteen.
Asiakas siis päättää kuinka paljon haluaa sivujen tekoon sijoittaa, me pyrimme antamaan rahalle mahdollisimman paljon vastinetta. Graafinen suunnittelu on aikaaviepää puuhaa joten siinä suhteessa laatu ja hinta kulkevat aina jossain määrin käsi kädessä.

 

*Meiltä saat tarpeen vaatiessa myös ns. itsepäivitettävät kotisivut eli sisällönhallintajärjestelmät, yleensä kuitenkin normaalit html-sivut ovat järkevämpi vaihtoehto koska hakukoneet indeksoivat ne paremmin.

Kysy myös tarjousta sivujen yhteydessä asennettavasta nettikaupasta, kotisivujen kanssa pakettitarjouksena vieläkin edullisemmin!

 

 
           

 


Haapakuja 3 A 1
01360 Vantaa
puh. (09) 874 3101

webstar@webstar.fi

Y-tunnus 1578754-7


       jäsen v:sta 2000
   
    - Internet - kotisivut - verkkokauppa - www-suunnittelu -      
    opt