edulliset verkkokaupat

  ETUSIVU   HINNOITTELU   REFERENSSIT   YHTEYDENOTTO   VERKKOKAUPPA   SUUNNITTELU
  LINKKEJÄ
| hakukoneoptimointi | kotisivut | kotisivujen päivitys | www-suunnittelu
| www-sivut | internet | nettisivut | kotisivujen suunnittelu | verkkokaupan teko
           
   
     
 

Tärkeintä hyvä hinta / laatusuhde

Huom! Tällä hetkellä yrityksemme palveluihin kuuluu ainoastaan verkkokauppa -ratkaisujen tekeminen.
Lisätietoa asiasta löytyy osoitteesta verkkokauppa-ratkaisut.fi

Tarvittaessa verkkokauppa -ohjelmistosta voidaan poistaa ostomahdollisuudet jolloin se toimii kotisivujen lisäksi kätevänä tuoteluettelona. Ja toki silloin kaikki sisältö on asiakkaan itsensä päivitettävissä.

Kotisivut kuuluvat yhä tärkeämpänä osana yrityksen markkinointiviestintään. Tästä syystä ns. "halpasivujen" hankkiminen ei useinkaan ole yritykselle edullisin vaihtoehto pidemmällä tähtäyksellä.

Yli kymmenivuotisen toimintamme aikana olemme huomanneet että hyvä laatu on yritykselle tärkeä menestystekijä. Uskomme että myös yrityksen kotisivujen tulee heijastaa tätä samaa laatua jotta sivuista saatava hyöty olisi maksimaalinen.
Tavoitteenamme on tehdä erittäin laadukasta työtä kohtuuhintaan.

Tuntiveloituksemme on markkinoiden edullisimpia. Tähän samaan asiakasystävälliseen hinnoitteluun perustuvat sekä kotisivujen teko, kotisivujen päivitys että myös hakukoneoptimointi
(uusimman tietämyksen mukainen hakukoneoptimointi kuuluu sivupaketteihimme aivan halvimpia lukuunottamatta. Tämän edun merkitystä ei voi liikaa korostaa).

Jokaisen projektin vaatima työmäärä on erilainen ja hinta muodostuu useasta eri tekijästä kuten sivuston laajuus, graafiseen suunnitteluun käytettävä aika erikoistekniikat jne.
Vuosien varrella asiakkaamme ovat sijoittaneet sivujensa tekemiseen noin viidestäsadasta eurosta ylöspäin em. tekijöistä riippuen.

Täsmällistä hintaa eri kotisivuille on siis mahdotonta antaa työmäärää tietämättä, joten pyydämme teitä ottamaan yhteyttä ja kertomaan hieman projektistanne jotta voimme antaa suosituksemme siihen tarvittavasta taloudellisesta panostuksesta ja mahdolliset vaihtoehdot teknisen toteutuksen suhteen.
Luonnollisesti asiakas itse päättää kuinka paljon haluaa sivujen tekoon sijoittaa, me vain pyrimme antamaan tälle sijoitukselle parhaan mahdollisen vastineen. Korkeatasoinen graafinen suunnittelu on aikaaviepää puuhaa joten siinä suhteessa laatu ja hinta kulkevat aina jossain määrin käsi kädessä.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille oikeasti tärkeintä, huolellisesti tehdyistä sivuista on iloa pitkään.
Pientä viilausta voidaan tehdä vielä sivujen valmistumisen jälkeenkin kohtuullisen ajan ilman eri veloitusta, jonka jälkeen edullinen ja nopea päivityspalvelumme on käytettävissänne.

Joten projektinne laadusta riippumatta olemme varmoja että voimme tarjota yrityksellenne sopivimman vaihtoehdon oli kysymyksessä sitten www-sivut, verkkokauppa, hakukoneoptimointi tai muu palvelu.
Pyydä lisätietoja, vastaamme tiedusteluihinne mielellämme.

Ps. Tiedustelujen kohtuullisen suuren määrän vuoksi pyydämme jos mahdollista tarjouspyynnöt tarjouspyyntölomakkeen tai s-postin kautta jotta voisimme mahdollisimman hyvin keskittyä asiakkaille tehtäviin töihin.

 

 

 

Koska pieni ero kotisivujen hinnassa useimmiten tekee suuren eron laadussa miksi et samalla vaivalla teettäisi sivuja joista on yrityksellesi todellista hyötyä? Kotisivut tehdään yleensä useiksi vuosiksi jolloin lisäpanostus tasokkaisiin sivuihin on käytännössa olematon vuotta kohden.
Voikin todeta että sijoitus koti-sivuihin on yrityksen liike-vaihdosta yleensä marginaalinen, mutta parhaimmillaan sivujen vaikutus liikevaihdon kasvuun voi olla merkittävä.

Meiltä saat tarpeen vaatiessa myös ns. itsepäivitettävät kotisivut eli sisällönhallinta-järjestelmät.

Kysy myös tarjousta sivujen yhteydessä asennettavasta nettikaupasta, kotisivujen kanssa pakettitarjouksena vieläkin edullisemmin!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
         


Haapakuja 3 A 1
01360 Vantaa
puh. (09) 874 3101

webstar@webstar.fi

Y-tunnus 1578754-7


       jäsen v:sta 2000
   
    - Internet - kotisivut - verkkokauppa - www-suunnittelu -      
    opt